Celebrity style: book launch style

Hilary Duff si-a facut debutul literar, Lauren Conrad a mai lansat doua carti, Tori Spelling a scos prima carte pentru copii, iar Lisa Rinna si Nicole Richie revin cu romane noi.
Toamna aceasta este plina de lansari de carti scrise de celebritati.
Pentru a-si promova cele mai noi creatii literare fiecare a optat pentru tinute care le caracterizeaza stilul personal - sexy, girlie, putin edgy sau casual.
Lauren Conrad a lansat doua carti in aceasta toamna, "Sugar and spice" si o carte de stil, "Lauren Conrad style".
LC si-a prezentat noile carti imbracata intr-o rochie alba din dantela Notte by Marchesa accesorizata cu o bentita subtire Jennifer Behr si pantofi Aldo.

Cu doi copii mici, o linie de accesorii si una de haine, Nicole Richie este o vedeta ocupata, dar si-a facut timp sa scrie un nou roman, "Priceless".
Pentru lansarea din New York s-a imbracat in blugi rupti, un tricou negru, jacheta din catifea Winter Kate si a accesorizat cu o palarie, esarfa Alexander McQueen si Christian Louboutin "Lipspikes".

Tori Spelling si-a lansat prima carte pentru copii "Presenting... Tallulah", eveniment pentru care a ales o rochie Vivienne Tam.

Hilary Duff si-a facut debutul literar cu "Elixir". La lansarea din New York a purtat leggings din piele Current/Elliott, blazer Stella McCartney si pantofi Yves Saint Laurent.

Lisa Rinna arata hot la 47 de ani intr-o rochie Herve Leger la lansarea romanului "Starlit".